HEALTHY VITALIZERS

Forever-Vital Solutions  A

De Healthy Vitalizers Forever Vital Solutions worden ook wel de "Harmonizer" genoemd, omdat deze Frequenties bevatten die het lichaam (lichaam, geest & emoties) helpen in balans te brengen.

De Forever Vital Solutions van Healthy Vitalizers zijn ontwikkeld door de vele jaren van onderzoek, ervaring uit eerste hand en de vele feedback die we hebben gekregen van de vele mensen in de wereld die er met succes gebruik van hebben gemaakt.  Alle oplossingen zijn gebaseerd op 100% biologische en bio-beschikbare componenten (veelal lichaamseigen). De Solutions worden versterkt door harmoniserende frequenties, die zorgvuldig worden gekozen in relatie tot het uiteindelijke doel van de oplossing. 

Alle Healthy Vitalizers oplossingen zijn 100% natuurlijk en biologisch. Het is bewezen dat ze werken, door onszelf en vele andere mensen die ons soortgelijke resultaten rapporteren. Wat zo bijzonder is, is de ingrediënten-mix, de menselijke aandacht en de waarde van de toegevoegde frequenties. Dit verbetert en versnelt de werking van deze speciale mix en zorgt ervoor dat deze gelijkmatiger en directer werkt. 

We blijven verbeteren en verfijnen en na verloop van tijd zullen er  meer oplossingen het daglicht gaan zien om vervolgens het welzijn van velen te kunnen ondersteunen en of te verbeteren. 

Wil jij de Healthy Vitalizers oplossingen uitproberen? 

Het is geteste kennis vanuit de praktijk en de menselijke toegewijde aandacht dat de hoogste kwaliteit brengt van de producten en de dubbele test-scans. Hierdoor is er een beperkte capaciteit en dat maakt de dubbele test-scans en de producten buiten gewoon en zeldzaam. Alleen als iets uit liefde is gemaakt, kan het werken zoals het bedoeld is. Neem contact op met diegene die je attent maakte op de mogelijkheden van Healthy Vitalizers voor verdere informatie en eventuele participatie.    Forever Vital Support Team.


Klik op de afbeeldingen beneden voor meer info!

Maak je eigen !

SoLi Vitalizers products in more detail.

Ingrediënten:

Magnesiumsulfaat, Zeezout*1, Vitamine C, en versterkt door Frequentietherapie om de darmspoeling te activeren.

‍ 

Werking van SoLi Cleansing:

Het ontspant de spieren van de vaten stelsels, zoals bloedvaten, lymfevaten, galwegen, de doorgangen die de enzymen transporteren van de alvleesklier, enz. Het bindt water zodat het overtollige vocht uit de darm inhoud trekt, wat zorgt voor een natuurlijke stoelgang, zonder de darmwand te irriteren. 

Magnesiumsulfaat wordt niet goed opgenomen door de cellen, waardoor de dikke darm het magnesiumsulfaat samen met de ontlasting uit het lichaam brengt. Het stimuleert de peristaltiek, die nodig is voor een beter ritme en samentrekking van de stoelgang. Dit reguleert de ontlasting omdat het de darmwand ontspant.


Bij het gebruik van SoLi Cleansing komen veel giftige stoffen in beweging en oude giftige afvalstoffen uit het spijsverteringskanaal komen vrij in de dikke darm. Dit kan leiden tot irritatie van de darmwanden, krampen, een opgeblazen gevoel en eventueel andere ongemakken. 


Wij stellen voor om ten minste 1 1/2 liter gestructureerd gefilterd water te drinken om de giftige stoffen te verdunnen en SoLi Cleansing zijn werk te laten doen. 


Een schone en gezonde darm is een goed begin van elk zelfherstellend her-balancering-proces. Wanneer je darm vervuild is, worden veel andere processen in het lichaam verstoord of soms zelfs volledig geblokkeerd. Wanneer je dikke darm verstopt is of niet naar behoren functioneert, is het vaak moeilijk voor je lichaam om voedingsstoffen en of mineralen op te nemen, dit vermindert de werking van je immuunsysteem en de nervus vagus. 


SoLi Cleansing is het begin, een meer grondige darmreiniging wordt gedaan door middel van klysma's, maar dit is een kunst op zich en heeft uitleg en instructie nodig. Daar ieder mens anders is en daarom testen we welk darmreiniging-protocol voor jouw het beste is. Zie voor meer informatie jouw voorgestelde detox-plan(nen). 


Gebruikersinstructie SoLi Cleansing:

Los 1 eetlepel (15gr) SoLi Cleansing op in een lauw glas water en neem deze voor het ontbijt. Voor sommige mensen veroorzaakt dit maagklachten, wanneer dit het geval is, neem het dan na het ontbijt. Wees er zeker van, dat je dicht bij het toilet bent. 

‍ Ingrediënten: 

Magnesiumchloride, magnesium citraat, Magnesium-tauraat, Zeezout*1, en versterkt door Frequentie Therapie om jouw lichaam en geest te ontspannen. 


De werking van SoLi Mag:

Magnesium is essentieel voor de intracellulaire overdracht van signalen, bijvoorbeeld van hormonen en neurotransmitters, die zich binden aan het celoppervlak. Dit maakt communicatie tussen cellen mogelijk. 

Lichaamscellen hebben energierijke ATP-moleculen (adenosinetrifosfaat) nodig om te kunnen functioneren. Mitochondriën maken ATP (Adenosinetrifosfaat) van vetten en glucose, een stof die de cel energie geeft en zo het lichaam van energie voorziet. De ATP-productie wordt geactiveerd door Magnesium dat de ATP splitst zodat de energie kan worden vrijgemaakt.

Magnesium is betrokken bij de regulatie van calcium, kalium en natriumhomeostase (elektrolyten balans). 

Magnesium bevordert de ontspanning van de spieren, terwijl calcium (samen met kalium) spiercontractie veroorzaakt (skeletspieren, hartspier, gladde spieren). Magnesium kalmeert en calcium prikkelt de zenuwcellen. 


Het in de cellen aanwezige magnesium is belangrijk voor:  

🔷 celstofwisseling, 

🔷 celcommunicatie, 

🔷 regulering van lichaamstemperatuur, 

🔷 electrolyte balans, 

🔷 spiersamentrekking, 

🔷 zenuw stimulatie, 

🔷 hart ritme, 

🔷 bloeddrukregeling, 

🔷 immuun systeem, 

🔷 hormoon systeem 

🔷 bloed glucose regeling.

Het in het botweefsel opgeslagen magnesium fungeert als een magnesiumreservoir en bepaalt ook de kwaliteit van het botweefsel; terwijl calcium het botweefsel verhardt, zorgt magnesium voor flexibiliteit, waardoor de botten minder snel breken.

Gezien de veelzijdige en cruciale functies van magnesium is het zeer begrijpelijk dat een magnesiumtekort verstrekkende gevolgen kan hebben voor de gezondheid en het welzijn.

Goede bronnen van magnesium zijn volle granen, (groene) bladgroenten, noten, zaden, peulvruchten, pure chocolade, chlorella en spirulina.

Gebruiksaanwijzing voor SoLi Mag:

Los 2 eetlepels (30 gr) SoLi Mag op in 1 liter gekookt gefilterd water. Laat het afkoelen. 

Gebruik bij afkoeling 2 x per dag 1 klein borrelglas van de oplossing, 1x in de ochtend en 1x voor het slapen gaan. 

Let op: voor het repareren en verjongen van je hersencellen gebruik je de vloeibare vorm Magnesium L-Threonate

Ingrediënten:

Natrium-waterstofcarbonaat, Kalium-waterstofcarbonaat, Zeezout*1, Natrium Citraat, en versterkt door Frequentietherapie om jouw PH in evenwicht te brengen.  


De werking van SoLi Alkaline: 

SoLi Alkaline regelt de zuurgraad van het lichaam. Ons leven en onze gezondheid zijn gebaseerd op het behoud van onze interne omgeving. Het zuur-base homeostase evenwicht is van groot belang in dit interne milieu. Het lichaam zelf geeft hieraan een zeer hoge prioriteit en haalt belangrijke stoffen uit de cellen om dit evenwicht te bewaren. Het is essentieel om onze zuur-base homeostase in balans te houden om fysieke en psychische klachten te voorkomen.

Wanneer het lichaam te zuur is, kan dit de volgende effecten hebben op onze gezondheid:

‍    🔷  De darmflora breekt af als de pH-waarde te laag is, ook worden de spijsverteringsenzymen niet geactiveerd.

‍    🔷  Het immuunsysteem neemt af en de weerstand van het lichaam gaat achteruit.

‍   🔷    Ontstaan van spier afbraak 

‍   🔷   Osteoporosis kan ontstaan

‍   🔷   Afbraak van kraakbeen (artrose)

‍    🔷   Spierpijn tijdens sporten

‍    🔷   Vermoeidheid

‍    🔷   en nog veel meer 


Healthy Vitalizers SoLi Alkaline helpt het lichaam om meer alkalisch te worden en het zuur-base-evenwicht te regenereren. Door de unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten kan ons lichaam deze bio-beschikbare alkaliserende ingrediënten in voldoende mate absorberen en brengt het de PH-waarde in een gezondere toestand. 

Gebruiksaanwijzing SoLi Alkaline:

Los 1 theelepel (5 gr) SoLi Alkaline op in een glas lauwwarm schoon water op een lege maag voor naar bed gaan. 

Tip: Wanneer je spier- of gewrichtspijn hebt, of zelfs pijn in het algemeen, kan je SoLi Alkaline ook overdag gebruiken na 2 tot 3 uur na de maaltijd. In serieuze gevallen kan men dit maximaal 7 keer per dag doen. Pijn is vaak een indicatie van een hoge zuurgraad, door SoLi Alkaline in te nemen word je meer alkalisch en dit vermindert in het algemeen de pijn. 

Let op!: SoLi Alkaline kan nuttig zijn als remedie om de PH weer in balans te brengen, zolang dat nodig is en de periode kan van persoon tot persoon verschillen. In de dubbele test-scans testen we hoeveel en hoe lang Soli Alkaline nodig is. 

In het algemeen wordt het gebruik voor de lange termijn niet vaak aanbevolen, omdat bepaalde delen van het lichaam zuur moeten zijn. Blijf altijd voelen en wees bewust wat het lichaam nodig heeft en wat het aankan.

Ingrediënten:

Natrium-Waterstofcarbonaat, Natrium-Thetraboraat, zeezout*1, en versterkt door Frequentietherapie ter ondersteuning van de reiniging van de dikke darm.

‍ 

De werking van SoLi Enema Support:

Om ziekteverwekkende microben te doden en de darmwanden te beschermen en te reinigen. 

Dit product wordt toegevoegd aan het water klysma om de dikke darm te spoelen. Het beschermt de dikke darm tegen zuren en giftige stoffen. Door gifstoffen die door de lever vrijkomen kan de darmwand gevoelig worden voor de bijtende gifstoffen. SoLi Enema Support helpt de darmwanden te beschermen tegen deze irritatie. Hierdoor kan je beter ontspannen en het water langer vasthouden, en krijgt het water de kans om hoger in de dikke darm te komen voordat je naar het toilet moet. 

Door de grote opnamecapaciteit van de darmen zijn er elektrolyten toegevoegd om de lichaamszouten in balans te brengen. Op deze manier ondersteunt het de vochtbalans van het lichaam.

SoLi Enema Support vermindert ook schadelijke schimmels, bacteriën en zelfs parasieten. 

Eenvoudig, goedkoop in gebruik en een goede ondersteuning. 


Gebruiksaanwijzing voor SoLi Enema Support:

Los 1 theelepel (5 gr) SoLi Alkaline op in jouw water klysma. Wanneer je een koffieklysma en 2x een water klysma's doet om de dikke darm te spoelen, gebruik dit dan alleen in het tweede klysma. (1ste klysma is koffie en 2e klysma is water met 1 theelepel SoLi Enema Support en 3e klysma alleen water).

Opmerking *1:

 Het gebruikte zeezout komt van de Nin-zoutvelden en geeft het beste van de zon, de Adriatische Zee en de wind van Velebit. Nin zout is ecologisch, geoogst door mensenhanden, volledig natuurlijk en biologisch-dynamisch.  Het is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel nutritioneel als medicinaal. Er is GEEN jodium toegevoegd. Jodium dat aanwezig is in het zeezout, is natuurlijk aanwezig. 

SoSi HQ Pure Silver Drops of Spray is een hoge kwaliteit Colloidal zilver. Vrij ‘zwevend’ zilver in ons lichaam helpt het immuunsysteem bij het doden van microben. In tegenstelling tot medicijnen kunnen microben geen immuniteit voor zilver ontwikkelen. Wanneer zilver vrij door het lichaam ‘zweeft’, helpt het ons immuunsysteem om schadelijke microben te doden. Deze microben kunnen geen immuniteit voor zilver ontwikkelen, wat ze wel kunnen doen tegen medicijnen. SoSiHQ Pure Silver heeft een PPM (Particles Per Million= deeltjes per miljoen) van 200, terwijl de meest verkochte zilverpreparaten 15 PPM hebben. Niet alle zilverproducten worden met dezelfde verfijnde concentratie gemaakt. De Bio beschikbare Nano deeltjes en de hoge concentratie maken SoSi HQ Pure Silver effectiever. SoSi HQ PureSilver nanodeeltjes zijn zo klein dat ze gemakkelijk in de menselijke cel kunnen passen en ziekteverwekkende microben in de cel kunnen doden. Het kan de kleinste bloedvaten bereiken. Zilver wordt al duizenden jaren veilig gebruikt. In tegenstelling tot medicijnen kunnen microben geen immuniteit voor zilver ontwikkelen.

SoSi HQ doodt bacteriën, virussen & schimmels en kan worden gebruikt voor:

🔷  Een verstopte neus

🔷  Geïrriteerde oren

🔷  Oor ontsteking

🔷  Wonden

🔷  Jeukende littekens

🔷  Virussen & bacteriën op de huid te elimineren

🔷  Om snel infecties op te ruimen zonder dat er antibiotica gebruikt hoeft te worden

🔷  Vermindering van ontstekingen

 🔷  Insectenbeten


Let op!:

SoSi HQ Pure Silver is in de basis voorzien van een "Rescue Remedy Frequency", die speciaal is toegevoegd om het lichaam te kalmeren in geval van kleine wonden om het trauma en de pijn veroorzaakt door het 'ongeluk' te verminderen. De toegevoegde Anchie mineraal maakt dat SoSi Silver gecodeerd is met het originele blauwdruk van levens-energie. 

Andere ondersteuning-frequenties kunnen op verzoek worden toegevoegd en moeten door de persoonlijke contactpersoon worden gecontacteerd, realiseer dat dit behandeling, coördinatie en voorbereidingstijd kost en dat er een wachtlijst kan ontstaan vanwege de beperkte capaciteit.

Sommige van de volgende symptomen kunnen worden ondersteund, wanneer de SoSi zilver wordt versterkt met specifieke bijbehorende frequenties zoals:

 

Healthy Vitalizers Aura spray brengt unieke eigenschappen samen in een spray die de aura reinigt en vitaliseert op een sfeer-verhogende/opladende manier. De Aura spray is een beschermende spray, speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten van energieën van buitenaf. De ingrediënten zijn hoogwaardige etherische oliën van o.m. lavendel, den, geranium en salie. 

De etherische oliën vermengen zich met de Frequentie-verhogende Bio-Atunement en geleidende zilvercomponenten op basis van nanotechnologie. Je voelt dat de mist en de kleverigheid van de huid verdwijnen zonder het gevoel van residuen. Het reinigt je geest en emoties en ontdoet je van ongewenste energieën die je in de loop van de dag hebt op-gedaan en geeft je een geweldig gevoel van stabiliteit, energie en welzijn. 

Auraspray helpt je te ontspannen en beschermt je tegen negatieve invloeden. Je kunt de aura spray meerdere malen per dag en naar eigen behoefte gebruiken. 

Alleen de beste componenten dragen bij aan dit unieke product, dat deze prachtige ervaring oplevert.    Speciaal voor de meer gevoelige mensen onder ons.

De aura-sprays zijn te verkrijgen in de volgende kwaliteiten en toepassingen t.n.:

🔷 Rose ( een hoog frequente spray, voor een sterk gevoel van welzijn en zelf-verzekerdheid )

🔷 Balance ( brengt balans in je emotionele wereld)

🔷 Protection ( voor de betere bescherming van je aura)

🔷 Cleansing ( voor de verwijdering van statische energieën uit je aura)

🔷 Clear Minded ( bevorderd helder en geconcentreerd denken)

🔷 Paurification  ( voor het verder verfijnd ‘zuiveren’ en beschermen van je aura)


Opmerking: 

De toegevoegde Anchie-kristal in elke aura spray geeft de aura spray extra informatie van de gecodeerde originele blauwdruk van levensenergie.

Healthy Vitalizers DEO Sprays:

Deze DEO Sprays zijn speciaal ontwikkeld voor die mensen die zelf een allergie / irritatie hebben ontwikkeld t.g.v. allerlei toevoegingen die in de meeste deodorants aanwezig zijn. De Healthy Vitalizers DEO Sprays verfrissen, hebben een mooie geur middels het gebruik van hoogwaardige etherische oliën en geven je de bescherming die je van een deodorant mag verwachten. Healthy Vitalizers DEO-sprays zijn vrij van ftalaten, aluminium en parabenen die vaak voorkomen in deodorants.


Wat veroorzaken deze toevoegingen?

Ftalaten:

Wanneer ze op lage niveaus worden gecombineerd, kunnen sommige ftalaten samenwerken om vergelijkbare schade aan te richten als bij blootstelling aan slechts één ftalaat in hoge concentraties. Blootstelling aan ftalaten bij mensen is in verband gebracht met veranderingen in geslachts-hormoonspiegels, verstoorde ontwikkeling van geslachtsorganen en verlaagde ontikkeling van zaadcellen en een lage kwaliteit.

Aluminium:

Anti-transpiratiemiddelen gebruiken aluminiumzouten om te voorkomen dat uw apocriene zweetklieren het onderarmzweet stimuleren. Aluminium-vrije deodorants, daar deze gericht zijn op het blokkeren van geur versus het blokkeren van zweet, bevatten antibacteriële ingrediënten om die geur veroorzakende bacteriën te doden die van je zweeteiwit leven.

Parabenen:

Parabenen zijn een groep chemicaliën die sinds de jaren 1920 op grote schaal worden gebruikt als kunstmatige conserveermiddelen in cosmetische en lichaams-verzorgingsproducten. Omdat cosmetica ingrediënten bevat die biologisch kunnen worden afgebroken, worden deze chemicaliën toegevoegd om de groei van schadelijke bacteriën en schimmels te voorkomen en te verminderen, waardoor de houdbaarheid van het product wordt verlengd. De zorg met deze chemicaliën is dat wetenschappelijke studies suggereren dat parabenen hormonen in het lichaam kunnen verstoren en de vruchtbaarheid en voortplantingsorganen kunnen schaden, de uitkomsten van de geboorte kunnen beïnvloeden en het risico op kanker kunnen verhogen. Ze kunnen ook huidirritatie veroorzaken. Bovendien hebben onderzoeken parabenen gedetecteerd in bijna alle urinemonsters van volwassenen in de VS, ongeacht de demografie.

Gezien het hormoon-ontregelende vermogen en gedocumenteerde reproductieve schade bij vrouwen en mannen, in combinatie met de mogelijkheid van herhaalde levenslange blootstelling, is het duidelijk dat parabenen met lange ketens (isobutyl-, butyl-, isopropyl- en propylparabeen) beter niet  worden gebruikt bij persoonlijke verzorging of Cosmetische producten. Tevens kunnen deze producten worden gemaakt zonder deze chemicaliën.


Kennisgeving (Notice): 

De Forever Vital ondersteuning is een particulier initiatief. Wanneer je met ons in zee gaat doe je dit op basis van ik, een man of een vrouw. Wij zijn mensen die niet de intentie hebben om enig medisch advies te geven, noch beweren een ziekte te behandelen. Hiervoor moet je de medische zorg industrie en hun professionals raadplegen. Wij maken het middels professionele apparatuur mogelijk dat 'zichtbaar' te maken wat er in het lichaam aan on-balansen aanwezig zijn en het is volledig jouw verantwoordelijkheid wat je met deze informatie wilt doen. We delen van mens tot mens wat we weten en ervaren op basis van onze persoonlijke ervaring(en) en jarenlang onderzoek in combinatie met wat we terug hebben gekregen van andere mensen hun ervaring(en). Door te testen en / of opnieuw te testen, ga je ermee akkoord, dat je weet en begrijpt dat jij de enige bent die de resultaten van de scans interpreteert, inclusief de Bio-Atunement-technologie voor verbetering en verhoging van je vitaliteit, en jij bent volledig verantwoordelijk en beslist wat en hoe de informatie die we met je delen moet worden toegepast voor zowel schriftelijk en of mondeling informatie overdracht in wat voor vorm dan ook.

Onze motivatie om te delen komt voort uit het besef en de ervaring dat kennis gebaseerd op de Waarheid zeldzaam is in deze wereld, maar essentieel is als men 'wijze' beslissingen wil nemen. We zijn op zoek naar een onpartijdige waarheid die voortkomt uit zorgvuldigheid en nauwkeurigheid om daarmee in staat te zijn onze gezondheid opnieuw op te eisen. We zien dit als een natuurlijke geboorterecht toen we deze realiteit binnen kwamen en gecombineerd met de rijkdom (de middelen) om samen een kwaliteit van leven te co-creëren die toelaat dat wij en onze kinderen en hun kinderen van het leven kunnen genieten en de mensheid in staat stelt om te evolueren. Zorg voor jezelf, zorg voor anderen en zorg voor onze toekomstige wereld.